Herfstweek 2019

Herfstweek 2019

19 september 2019 20:00

Dave

n het jaar waarin we veel mooie activiteiten zullen hebben in het kader van ons jubileumjaar, trappen we af met de bekende herfstweek.

Dit jaar hebben we een bomvolle programma op dinsdag 22 oktober vanaf 10.00 uur tot woensdag 23 oktober tot 16.00 uur. De dagen zijn gevuld met leuke activiteiten zoals een clinic van Beyond Yourself, een clinic van onze hoofdtrainer Henk de Zeeuw, vele jeugdkamp spellen en natuurlijk slapen in de kantine of kleedkamer. Kortom een bomvolle programma waarin plezier en gezelligheid voorop staat. Deze dagen zijn voor alle jongens en meisjes van Onder 8 t/m Onder 15 jaar.

Op beide dagen komen de kinderen natuurlijk niets te kort er wordt gezorgd voor ontbijt, lunch en diner. Wij vragen hiervoor een bijdrage van € 10,= dit dinsdag 22 oktober bij aankomst betaald kan worden dit kan contant of met de pin.

Graag willen wij van te voren weten wie er komen zodat we met de inkoop daarmee rekening kunnen houden. Je kan je kind opgeven via de contactouder van je team. Tipje van de sluier Excelsior-man (bekend van jeugdkamp) zal terugkomen.....of de vaalblauw man ook terug is te zien is nog niet bekend.

We zien jullie graag allemaal bij deze twee fantastische dagen voor leuke activiteiten.

Bron: Jeugd Activiteiten Commissie
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!