Kampfilm

Kampfilm

11 september 2018 15:15

Gerard Zwaneveld

We verwachten op hele korte termijn de kampfilm vrij te geven! We gaan het dit jaar iets anders doen dan voorheen. Vaak kreeg ik achteraf de vraag of ik nog een film had van vorig jaar en even vaak had ik deze niet op zak.

We verwachten op hele korte termijn de kampfilm vrij te geven! We gaan het dit jaar iets anders doen dan voorheen. Vaak kreeg ik achteraf de vraag of ik nog een film had van vorig jaar en even vaak had ik deze niet op zak. Omdat dit niet meer van deze tijd is ga ik nu een digitale link aanbieden. Deze link stuur ik per mail naar de ouders toe. Daarna kan je de film downloaden en thuis afspelen.

Voorheen kreeg je een USB stick mee. We willen dit nog wel beschikbaar stellen maar op een andere manier. We willen dan een algemene jeugdkamp stick maken die eenmalig gratis uitgedeeld wordt aan de deelnemers. Deze kan je dan her gebruiken ieder jaar. De rede hiervoor is dat ik vaak met heel veel stickjes achter bleef zonder dat deze werden opgehaald. Met algemene sticks kan ik ze goedkoper bestellen maar ook gewoon blijven uitdelen.

Binnenkort dus een e-mail van mij met een link, ik meld dit op de site en op Facebook. Geen link gehad? Stuur mij dan een e-mail aub.

ps. mocht je de films van eerdere jaren ook nog missen? Deze kan ik op de zelfde manier aanbieden. Mail mij dan even aub.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!