Sponsor Shop

Sponsor Shop

Pindakaas

€ 2,50

Wie is er niet groot mee geworden? Sponsor een pot pindakaas! Per stuk 2.50 en we hebben er maximaal 10 nodig!

Toiletpapier

€ 15,00

Waar gegeten wordt wordt ook ge.... En dus vliegen de rollen van de rolhouder af! 3 grote zakken zijn voldoende voor een week.

Olijfolie

€ 6,50

Heerlijke olijfolie voor op de pasta creaties van Nick en Zipora. We hebben zo'n 6 flessen nodig.Voor 6,50 per stuk kan je onze pasta wat smaak geven.

Hagelslag

€ 2,50

Het hagelt het hagelt het hagelt hagelslag! De kinderen zijn er verzot op! We gebruiken er 10 puur en 10 melk in een week. Voor €2,50 per stuk laat je het hagelen van vreugde tijdens kamp!

Chocopasta

€ 2,50

Wie smeren wilt gebruik chocopasta! 10 potten chocopasta gaan er in een week door heen! Per pot €2,50. Laat het kamp gesmeerd lopen en koop een pot!

Jerrycan Siroop

€ 10,00

Siroop, op jeugdkamp 2 doelen, siroop drinken of met ijs slush pupies maken :-) Geweldig bij warme dagen! Zo'n 10 jarrycans gaan er altijd doorheen! Per stuk € 10,-

Vaatdoekjes

€ 10,00

Ook op kamp moet de vaat gedaan worden en alles schoongehouden worden. Vooral de eettafels zijn na het eten een puin hoop. Met deze supersonische vaatdoekjes lukt het ons altijd erg goed! We hebben 4x een 10 pack nodig á €10,- de stuk.

Vuilniszakken

€ 7,50

Multifunctioneel maar wij gebruiken ze vooral voor al het afval! We hebben zo;n 40 rollen nodig en deze worden per 10 verkocht voor € 7,50. Help ons opruimen!

Soepkommen

€ 40,00

Iedere dag een drie gangen maaltijd en altijd hebben we soep vooraf. Soms gaat er ook een lekkere vla flip in! 1000 stuks zijn er nodig en gelukkig in 1 pak te bestellen van €40,-

Servetten

€ 5,00

Vaak worden deze wel eens hergebruikt voor de bonte avond act van de debu's om ze weg te boe'en maar meestal gebruiken we ze gewoon om onze toet schoon mee te maken. 1000 hebben we er nodig en er zitten er 100 in een pak van €5,-

Boterhamzakjes

€ 1,00

1000 boterhamzakjes voor de LUPA's (Lunch Pakketten). Wij kopen ze altijd in de aanbieding 100 stuks voor een €1,-

Status: Uitverkocht

Plastic bekertjes

€ 30,00

Multifunctioneel, voor de verf, koffie te drinken, limonade, etc. 1000 stuks zitten in een pak van €30,-

Diverse snoepgoed

€ 10,00

Snoep verstandig eet een appel, ook dit doen we maar een lekker snoepje op zijn tijd moet toch ook kunnen! Van M&M's tot aan gevulde koeken. Een doos snoepgoed kost €10,- de stuk.

CD - Zilver

€ 5,00

Sponsor het jeugdkamp en koop een CD in het zilver voor €5,-. Let op! Schrijf bij de omschrijving bij het bestellen ook een leuke boodschap! Deze komen in de hal te hangen bij de jassen. Wees creatief en wens de kinderen een leuke week!

CD - Goud

€ 10,00

Sponsor het jeugdkamp en koop een CD in het goud voor €10,-. Let op! Schrijf bij de omschrijving bij het bestellen ook een leuke boodschap! Deze komen in de hal te hangen bij de jassen. Wees creatief en wens de kinderen een leuke week!

CD - Platinum

€ 15,00

Sponsor het jeugdkamp en koop een CD in platinum voor €15,-. Let op! Schrijf bij de omschrijving bij het bestellen ook een leuke boodschap! Deze komen in de hal te hangen bij de jassen. Wees creatief en wens de kinderen een leuke week!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!